Deljenje nasvetov za vzdrževanje kovinskih trofej (slika)

2023-09-27 16:46

 Z naraščajočo priljubljenostjo kristalnih daril kristalne trofeje postopoma izstopajo od trofej iz številnih materialov. Umetne kristalne trofeje imajo prednost v tem, da so kristalno čiste, njihova oblika pa lahko v bistvu doseže obliko kovinskih pokalov (kristalne trofeje so vse narejene iz geometrijskih likov, za razliko od kovine, ki jo je mogoče oblikovati in uliti, zato ni mogoče izdelati preveč abstraktnih oblik.) , številne tekmovalne trofeje uporabljajo kristalne trofeje.

Badge

Božič

Priponka

Fotografija

5 načinov za ohranitev pokalnih medalj in medalj:

1. Prah na kovinskih medaljah za pokale je treba obrisati s čisto in mehko krpo, vogalne detajle, ki zahtevajo posebno nego, pa očistiti z mehko krtačo ali posesati ali odpihati s sesalnikom;

2. Da preprečite mehanske poškodbe kovinskih pokalov in medalj, ne smejo trčiti drug ob drugega ali biti zloženi;

3. Prostor za postavitev kovinskih pokalov in medalj mora biti suh ter brez prahu in onesnaževalcev zraka. Temperatura 18°C-24°C, relativna vlažnost 40%-50%; medalja

4. Preprečite stik s škodljivimi kemičnimi snovmi, kot so kisline, maščobe, kloridi itd., ki se pojavljajo na kovinskih trofejah. 

5. Ko so kovinski pokali in medalje postavljeni predolgo, bo prišlo do bolj ali manj dolgočasnih pojavov, odvisno od okolja, v katerem so postavljeni. V tem času jih lahko nežno obrišete naprej in nazaj s fino bombažno svileno krpo, da dosežete učinek poliranja, nato pa pustite, da se zaščitna plast voska na površini ponovno zasije.

Medalje po meri so popolne v stilu, vsestranske in jih je mogoče uskladiti glede na osebne želje, da pokažejo vrednost izdelka. Seveda je tudi videz na prvem mestu! Zato moramo, ko izbiramo proizvajalce značk, najprej razumeti kvalifikacije proizvajalcev. Racionalna poraba in ob upoštevanju jasnega in pragmatičnega razumevanja si dovolite, da izberete zadovoljivega proizvajalca rokodelcev!



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required