Podjetje Joseph Metal Products Co., Ltd. je sodelovalo na 14. sejmu slavnih izdelkov Dongguan Taiwan Famous Products Expo leta 2023 z inovacijami in razvojem za vodenje prihodnosti.

2023-11-07 18:09


Dongguan Joseph Metal Products Co., Ltd. je sodeloval na 14. sejmu slavnih izdelkov Dongguan Taiwan Famous Products Expo leta 2023 z inovacijami in razvojem za vodenje prihodnosti.


metal award medal


2023 14. tajvanski sejem znanih izdelkov Dongguan


Zinc Alloy Soft Enamel Medal


2023 "Tajvanski poslovneži se združijo, vključijo v okrožje Dawan"Tematski dogodek in 14. Dongguan Taiwan Famous Products Expo


iron medal


Ta razstava bo potekala v Houjie-Guangdong Modern International Exhibition Center v Dongguanu od 6. do 10. septembra 2023


metal award medal


  14. Dongguan Taiwan Famous Products Expo bo potekal od 6. do 10. septembra 2023. Njegov namen je podpreti tajvanske rojake in tajvanske poslovneže, da izkoristijo nove priložnosti pri gradnji območja Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, se vključijo v novo"dvojni cikel"razvojni vzorec in ustvariti skupno skupnost čez ožino. trga za skupno spodbujanje integriranega razvoja obeh strani Tajvanske ožine.

  7. septembra 2023, 2023"Tajvanski poslovneži se združijo in vključijo v širše območje zaliva"tematski dogodek in 14. Dongguan Taiwan Famous Products Expo se je odprl v mestu Dongguan.

  10. septembra se je razstava zaključila.


Zinc Alloy Soft Enamel Medal


  Več kot 367.000 ljudi je sodelovalo pri tem dogodku na spletu in zunaj njega, več kot 5.000 kupcev pa je vstopilo na prizorišče za nakup, kar je doseglo nakupno namero v višini 3,52 milijarde juanov. 14. zaporedni tajvanski sejem Expo je ustvaril skupno 37,25 milijarde juanov namena sodelovanja, kar je najvišja raven na vseh prejšnjih tajvanskih sejmih. Najvišji, najplodnejši in najvplivnejši mandat.


  Dogodek so sponzorirali Urad za gospodarske zadeve Urada za tajvanske zadeve državnega sveta, Urad za tajvanske zadeve vlade province Guangdong, Ministrstvo za trgovino province Guangdong, občinska vlada Dongguana in Nacionalna zveza tajvanskih podjetij .


  Tema 14. sejma znanih izdelkov Dongguan Taiwan je"Osredotočite se na visoko kakovost in skupaj iščite nov razvoj"in za sodelovanje na razstavi izbere vrhunske blagovne znamke, kot so AI, polprevodniki, pametno življenje in elektronika 3C. Taiwan Expo je brez primere po obsegu, specifikacijah in veliki priložnosti, saj je območje razširjeno na 36.000 kvadratnih metrov in več kot 700 razstavljavcev. Med njimi paviljon Hunan pokriva površino 270 kvadratnih metrov. Med razstavo so dizajn z značilnostmi Hunana in visokokakovostni korporativni eksponati pritegnili razstavljavce, da so se ustavili. Med dogodkom je provinca Hunan organizirala tudi srečanje za spodbujanje naložbenega okolja. Chen Hongqin, podpredsednik Nacionalne tajvanske podjetniške federacije in predsednik tajvanskega združenja Dongguan, predsedniki različnih vej tajvanskega združenja Dongguan, kot tudi več kot 80 predstavnikov tajvanskih poslovnežev iz različnih krajev, poslovneži iz Hunana na območju zaliva, in predstavniki razstavljavcev. Gostje so se srečanja udeležili skupaj.

  Razstavni prostor tega tajvanskega sejma je bil razširjen na 36.000 kvadratnih metrov, z več kot 700 razstavljavci, od katerih jih je več kot 70 % s področja elektronskih informacij.

  Letošnja razstavna območja vključujejo več kot 20 novih okrožij in mest v Hongkongu in Tajvanu; v celinski Kitajski bo 22 provinc in mest, vključno s Shanxi, Shandong, Jiangxi, Xiamen in Guangzhou, postavilo razstavne paviljone, 32 mest in ulic v Dongguanu pa bo postavilo razstavne dvorane v obliki slikovnih paviljonov. Osredotočite se na razstave.


iron medal


  Stojnica Dongguan Joseph Metal Products Co., Ltd. se nahaja v paviljonu Zhangmutou


metal award medal


  Stojnica podjetja Dongguan Joseph Metal Products Co., Ltd."Jekleno srce, izdelano iz cinka, vodilna inovacija"Oglasna tabla


Zinc Alloy Soft Enamel Medal


  14. paviljon Dongguan Taiwan Famous Products Expo Zhangmutou


iron medal


  14. Dongguan Taiwan Famous Products Expo, paviljon Zhangmutou, vidna stojnica Josepha Metala


metal award medal


  Dongguan Joseph Metal Products Co., Ltd. prikazuje nove in edinstvene izvrstne medalje


Zinc Alloy Soft Enamel Medal


  Dongguan Joseph Metal Products Co., Ltd. prikazuje različne izvrstne kovinske medalje


iron medal


  Kotiček razstavnega prostora izdelkov Dongguan Joseph Metal Products Co., Ltd.


metal award medal


  Kovinske značke, medalje, okraski in ročna dela, ki jih je razstavil Dongguan Joseph Metal Products Co., Ltd.


Zinc Alloy Soft Enamel Medal


  Kovinske značke, medalje, obeski za ključe, odpirači za steklenice, dodatki in ročna dela na ogled pri Joseph Metal


iron medal


  Nove in unikatne kovinske značke Josepha Metala, medalje, obeski za ključe, odpirači za steklenice, nakit, ročna dela in drugi izdelki


metal award medal


  Značka zastave Ljudske republike Kitajske


Zinc Alloy Soft Enamel Medal


  Joseph Metal razvija, oblikuje, proizvaja in prodaja izvrstne medalje z novimi in raznolikimi slogi.


iron medal


  Joseph Metal proizvaja in prodaja izvrstne medalje po meri z novimi slogi, neodvisnimi slogi, visoko kakovostjo in nizko ceno.


metal award medal


  Skupinska fotografija osebja Dongguan Joseph Metal Products Co., Ltd. na tej razstavi


Zinc Alloy Soft Enamel Medal


  Dongguan Joseph Metal Products Co., Ltd. je razstavljal izvrstne značke, dodatke, obeske za ključe, odpirače za steklenice, kovinske obrti in druge nove izdelke.


iron medal


  Joseph Metal Products Co., Ltd. razvija, proizvaja, prodaja in razstavlja nove izdelke, kot so izvrstne značke, dodatki, obeski za ključe, odpirači za steklenice in kovinski izdelki.


metal award medal


  Dongguan Joseph Metal Products Co., Ltd. je specializirano za proizvodnjo in prodajo različnih izvrstnih značk, dodatkov, obeskov za ključe, odpiračev za steklenice, kovinskih obrti in drugih izdelkov.


  Emblem logotipaje bila ustanovljena že 25 let od leta 1997. Je profesionalna tovarna kovinskih izdelkov. Tovarna OEM, namenjena medaljam, pripomočkom za golf, pisalnim materialom, turističnim spominkom.

  Proizvodna linija je popolna, vključno z risbo, izdelavo kalupov, tlačnim litjem, žigosanjem, poliranjem, barvanjem, pakiranjem in drugimi oddelki. Vzpostavljen je nadzor kakovosti in uporabljajo se standardi za pregled kakovosti 1,0 ~ 2,5 tabele 105D. Od leta 1998 promoviramo sistem vodenja kakovosti ISO9001, s ciljem zadovoljstva strank in nenehnih izboljšav.

  Dolgoročno kopičenje dobrega imena so visoko prepoznali tuji kupci. V preteklih letih je ustvaril mednarodne medalje v maratonih v New Yorku, Chicagu, Philadelphiji, Miamiju, Berlinu v Nemčiji, Evropskem pokalu in Melboumeu v Avstraliji ter medalje na US PGA in WPGA Golf Men's and Women's Opens. Podjetja.

  Smo izobraževalno podjetje, ki nenehno prilagaja poslovne usmeritve in izboljšuje kakovost izdelkov ter dodano vrednost kot odziv na tržne spremembe. Pomagajte strankam pri razvoju novih izdelkov in novih trgov ter si prizadevajte rasti in zmagovati skupaj s strankami. Logo Emblem je mojster kovinarstva, ki mu lahko zaupate.


  Gospodična Chen

  Delovno mesto: VODJA KLJUČNIH RAČUNOV

  Mobilni telefon: +8860926789148

  Telefon: +886-2-2697-4545

  Faks: +886-2-2697-4548

  E-pošta: aimee@logoemblem.com.tw

  Wechat: aimee_chen79


  Gospodična Hsieh

  Delovno mesto: VODJA RAČUNA

  Mobilni telefon: +8860935879725

  Telefon: +886-2-2697-4545

  Faks: +886-2-2697-4548

  E-pošta: annie@logoemblem.com.tw

  Wechat: sanniegirl49


povezane novice.

več >
Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required