Shema oblikovanja medalj za svetovno prvenstvo v namiznem tenisu v Chengduju (slika)

2023-09-27 16:53

 Medalje so ena izmed pomembnih sestavin športnih dogodkov. So dokaz in nagrada za zmagovalce na vseh nivojih tekmovanj. So pomemben nosilec spodbujanja športnega duha in poudarjanja kulturnih značilnosti mesta gostitelja. Zasnova medalje za Svetovno namiznoteniško prvenstvo v Chengduju temelji na značilnostih prejšnjih medalj za Svetovno namiznoteniško prvenstvo v kombinaciji z ustreznimi zahtevami ITTF in Kitajske namiznoteniške zveze, s konceptom"inovativna ustvarjalnost, športna vitalnost, kitajska civilizacija in odtis Chengduja", in s tem povezano delo se izvaja iz razsežnosti značilnosti natečajnega projekta, podobe mesta, mednarodne komunikacije in kulturnega izražanja Tianfu.

  Dizajn medalje poudarja širjenje kulture Tianfu na podlagi prikaza značilnosti dogodka. Če upoštevamo pando vizitko mesta Chengdu kot glavni element oblikovanja in kot odgovor na zahteve konkurence glede zelenega, nizkoogljičnega, varčevanja z energijo in varstva okolja, so medalje izdelane iz materialov iz cinkove zlitine, ki izpolnjujejo mednarodne zahteve varstva okolja.

  Oblikovalski koncept medalje Love·Panda

  Dizajn izhaja iz treh dimenzij mestne vizitke, tradicionalne kulture in športnih elementov. Celotna struktura je preprosta in elegantna, z mednarodno in tradicionalno kitajsko estetiko oblikovanja ter ima tudi značilnosti mesta in konkurenčnih projektov. Celoten dizajn vzame pando kot jedro v kombinaciji s tradicionalnim kitajskim obeskom iz žada za grafično evolucijo, kar implicira popolno ugodnost; hkrati pa sta lopar za namizni tenis in figura za namizni tenis, sklicujoč se na navdih konstrukcijskega oblikovanja obeska iz žada, spretno vdelana v strukturo medalje s pomočjo tradicionalne kitajske strukture"pozitivne in negativne številke". Zaradi vdelanega profila loparja za namizni tenis medalja predstavlja podobo pande, ki objema lopar za namizni tenis. S kombinacijo pandinih ušes in žogice za namizni tenis sta panda in žogica za namizni tenis inovativno povezani. Pandina ljubezen do namiznega tenisa pomeni ljubezen in prizadevanje vsakega športnika za namizni tenis in spretno prikazuje koncept oblikovanja"nacionalni zaklad"ljubeč"nacionalna žoga".

  V skladu z zahtevami ITTF in kitajske namiznoteniške zveze je na sprednji in zadnji strani medalje prikazano ime tekmovanja, logotip ITTF, ime projekta, mesto gostitelja in druga besedilna vsebina.

Frame Medal

  Sprednja stran medalje

Special metal Medal products

Za medaljo

Directory Medal

  Upodobitve medalj

  Koncept oblikovanja traku

  Da bi zagotovili enotnost vizualne podobe Svetovnega prvenstva v namiznem tenisu v Chengduju, je bil trak spremenjen z oranžno-rdečo glavno barvo VI. . Senčenje traku temelji na cvetu hibiskusa, logotipu tega turnirja, kot glavnem oblikovalskem elementu. V skladu z zahtevami ITTF in Kitajske namiznoteniške zveze je na levi in ​​desni strani traku prikazano polno ime turnirja v kitajščini in angleščini.

    Ta novica je prenesena iz interneta


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required