Kakšni so postopki za prilagajanje medalje (slika)

2024-01-20 10:42

  V zadnjih letih postaja vse pomembnejša vloga medalj, ki zavzemajo prevladujoč položaj, baker pa je najprimernejši material za izdelavo medalj. Zelo lep je tudi videz izdelanih kovinskih medalj. Ta kovinski material je relativno mehak. Postopek prilagajanja medalje je kaj takega? Izvemo več o tem z urednikom Josepha Metala.

metal award medal

kovinska nagradna medalja

medalja po meri

športna medalja

  Prilagoditev medalje

  ① Umetniška oblika medalje. S priljubljenostjo računalniške tehnologije je računalniško skiciranje nadomestilo prejšnje ročno risanje.

  ②Zatiranje. Pogosto toplotno obdelan kalup se namesti na stiskalno mizo in namesti drugačen material za medaljo, na primer kos bakra ali kos železa, pritisnjen z vzorcem.

  ③Prebijanje. Uporabite vnaprej izdelano matrico, da stisnete izdelke glede na njihovo obliko, in uporabite luknjač, ​​da izlučkate izdelke enega za drugim.

  ④Poliranje. Izdelki, izsekani z matrico, se dajo v polirni stroj za poliranje, kar izboljša gladkost izdelka.

custom medal

medalje za dirke po meri

pokal in medalja

gravirane medalje

  ⑤Pribor za medalje za varjenje. Prispajkajte standardne dodatke za medalje ali dodatke, ki jih zahteva stranka, na hrbtno stran izdelka.

  ⑥ Galvanizacija in barvanje medalj. Medalje so galvanizirane v skladu z zahtevami stranke, ki so lahko pozlačene, nikljane, rdeče bakrene, itd. Nato so medalje obarvane v skladu z zahtevami stranke, zaključene z barvanjem in pečene pri visoki temperaturi, da se poveča obstojnost barve . S tem korakom se izdela popolna medalja, ki ustreza zahtevam kupca.

  ⑦ Izdelan kalup po meri. Izvirni rokopis se uvozi v računalnik, programski stroj za graviranje pa je zasnovan za urejanje poti orodja za graviranje kalupa. Med postopkom graviranja bodite pozorni na debelino vzorca rezila in preverite, ali po graviranju manjka kalup. Končno je treba plesen obdelati, da povečamo njegovo trdoto in vzdržljivost.

sports medal

kovinske medalje

zlato srebrno bronasto medaljo

košarkarska medalja

  Nekaj ​​pogostih materialov za kovinske medalje Prilagojene kovinske medalje so izdelane iz kovinskih materialov, kot so baker, železo, cinkova zlitina ali zlato in srebro, in so izdelane z določenimi postopki medalje.

  Zgoraj so pomembne informacije o procesu prilagajanja medalje. Če želite prilagoditi in obdelati zlate in srebrnike/zlate in srebrne palice/zlate in srebrne plošče, izdelati spominske medalje, prilagoditi velike bakrene medalje, prilagoditi spominske kovance, srebrne medalje v šterlingu, prilagojene spominske medalje in srebrne spominske medalje, samo poglejte za Dongguan Joseph Metal Products Co., Ltd., spletna stran: www.logo-emblem.com sprejema prilagojene spominske medalje v spomin na pomembne dogodke velikih podjetij/vlad/financ/moči/izobraževanja in drugih industrij ter podjetij in ustanov, prilagojeno zlato in srebrne medalje v spomin na vzpostavitev obsežnih projektov in prilagojena praznovanja obletnic zlate in srebrne medalje.

metal award medal

Območje tovarne v slogu kovinskega vrta Joseph


  Naslov: 24F-10 NO.99, Sec.1 Xin-Tai 5th Rd, Xi-Zhi Dist., New Taipei City 22175 Tajvan / 22175

  E-pošta: aimee@logoemblem.com.tw

  Telefon: +886-2-2697-4545

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required